top of page

Baltic Kids Fashion Cruise - lisacasting kuni 15.07!

Noored modellid Eestist osalevad juba mitmendat korda Baltimaade kahel peamisel lastemoe sündmusel, suvisel L'Officiel Kids Fashion Cruise moekruiisil Riia-Stockholm-Riia ning talvisel L'Officiel Winter Fairytale moeballil. Igal aastal vastutab castingu ning laste ettevalmistuse eest Star Kids Agency.

Eelmise aasta tähtsaimaks sündmuseks sai suuejooneline Grand-defilee Läti Kogukonna lossi kuldses saalis Riia kesklinnas millisest võtsid osa Läti, Leedu, Eesti, Venemaa ja Ukraina modelliagentuurid.

Eesti lapsmodellide tiim Tallinna, Tartu ja Narva osakondadest näitas maailmabrändide: Philipp Plein, Dolce & Gabbana, Monnalisa, Armani Junior, Hugo Boss, Fun&Fun, Jums, Brums, Tommy Hilfiger, Zaza Couture, Kidlino, Tiny Bunny, OWA , Petra, Billie Blush, Billy Bandit, DKNY ning Sportique multibrand butiik uusi kollektsioone.

Traditsiooniliselt järgneb Grand-defileele ajakirja tiimi poolt läbiviidav individuaalne stiliseeritud fotosessioon ning autasustatakse lapsi kellel õnnestus kõige paremini väljendada oma potentsiaali nii poodiumil kui kaamerate eest.

22. aprillil Tartu restoranis Joyce toimus igaastame eelvoor L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2018, mis andis alustavate modellidele ning uutele nägudele võimalist väljendada oma modellipotentsiaali ning pääseda Baltimaa sündmustele koostöös L'Officiel ajakirjaga.

Hetkel toimub aga lisacasting poistele ja tüdrukutele vanuses 4-15 aastat, kes soovivad osaleda moekruiisil Baltic Kids Fashion Cruise 2018 ning näha end Baltimaade juhtiva moeajakirja lehtedel, Moekruiis toimub 15-17. augustil Tallink praamil Riia-Stockholm-Riia.

Kandideerimiseks saatke palun meie e-meilile model@starkids.ee info lapse kohta: vanus, pikkus, lapsevanema kontaktnumber ja 5 pilti lapsest (ei pea olema proffesionaalsed), kirja teemaks -

"Baltic Kids Fashion Cruise 2018"

Sobilikud kanidaadid saavad kutse live-castingule.

Uued näod saavad tasuta modellikõndimise ja poseerimise meistriklassi tundi show ettevalmistuseks ning saavad ka kutset 25.08.2018 Tallinnas toimuvale Kids Vogue Runway Model show'le, et rakendada oma ponetsiaali ka Eesti poodiumil.

Kõige esimene moekruiis Star Kids modellide osalusega:

Star Kids igapäevaseid uudised ja ilusaid pilte saad jälgida Instagram-lehelt @starkids_agency ning ametlikult Facebooki-lehelt!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page