top of page

Hispaania brändide moe-show ja võted Moskvas - casting!

Casting poistele ja tüdrukutele Eestist osalemaks Hispaania brändide moe-show'l järgmisel Moscow Fashion Week moenädalal (www.fashionweek.ru) 25. oktoobril 2017

ALTA COSTURA on Hispaania brändide liit, kus ökö-mood kohtub aristokraatia shikkiga - www.altacostura.ru

Modellid osalevad mitte ainult Alta Costura moe-show'l Moscow Fashion Week raames, vaid samuti MonAir, Rigans, Querida Philippa, Teresita Royal kollektsioonide videoreklaami võtetel!

Star Kids Agency on Alta Costura brändide liidu ametlik esindaja Eestis ning meie lapsmodellidele selles projektis on olemas 4 kohta, milledele korraldame praegu castingut.

Nõudmised kandidaatidele:

* pikkus kuni 152 cm

* moe-show'de kogemus

Kandideerimisel eelis on Star Kids põhimodellidel (Tallinn-Tartu), võimaluse saavad ka uued näod, kui modellikõndimise ja poseerimise väljaõppe püüdlus on kompenseeritud potentsiaaliga, suure sooviga ning kiire õppijaloomuga.

Kandideerimine uutele nägudele: saatke info lapsest, 5 pilti (ei pea olema prof pildid) ja lapsevanema telefoninumber e-mailile casting@starkids.ee - teemaks märkige "Alta Costura projekt 25.10.17"

Uued kandidaadid ilma professionaalsete moe-show'de kogemuseta, kuid sobiliku välimuse tüübiga, iseloomuga ja poodiummodelli potentsiaaliga, saavad vajalikku väljaõpet vastavalt rahvusvahelistele standarditele ning nõutavat moe-show kogemust spetsiaalselt korraldatud Kids Vogue Runway Model 2017 lapsmodellide show raames 10. septembril Tallinnas.

Querida Philippa kaubamärgi moe-show FIMI moenädalal:

(Madrid, Hispaania)

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page