top of page

Kids Fashion Magazine - lisapildistamise casting!

Suvel Tallinnas ja Tartus edukalt toimus fotoprojekt "Summer in the city N" ("Suvi linnas N"), kus lapsmodellid poseerisid rahvusvaheliste brändide riietuses ja imagodes loodud stilist Ireni Erbi poolt. Fotoprojekt toimus Kids Fashion Magazine rahvusvahelise ajakirja jaoks, kelle ekslusiivseks esindajaks Eestis on Star Kids Agency.

Tallinn backstage video:

Tartu backstage video:

Juhtkonna otsusel kauaoodatud trükitud ajakiri ilmub detsembris koos International Kids Fashion Week sügise hooaja piltidega.

Kuna ajakiri esindab ainult meie põhikoosseisu modelle, siis novembris me viime läbi lisapildisamist Kids Fashion Magazine jaoks, et asendada suvel pildistatud ning hiljem agentuurist langenud lapsi.

Star Kids'id, kes ei saanud suvel valituks või viibisid Eesti väljaspool, võivad nüüd märku anda ning jõuda ikka moeajakirja lehtedele Uue Aasta pühadeks!

Seitse last Tallinnast, Tartust ja Narvast saavad valituks, et pildistada Kids Fashion Magazine jaoks esmaspäeval 6. novembril .

Kandideerimiseks kirjutage palun oma Star Kids osakonna e-mailile: kas school@starkids.ee (Tallinn), tartu@starkids.ee või narva@starkids.ee

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page