Anna Torgashova @ MBFW Russia

October 24, 2017

Moskvas toimunud Mercedes-Benz Fashion Week moenädalal mis on üks tähtsamatest moesündmustest Venemaal ja Ida-Euroopas läbis ainsana Eestist edukalt castingu 10-aastane modell Anna Torgashova.

Anna astus poodiumile elegantses kollektsioonis brändilt Kibovskaya, millise moeshow'd saatis Prohor Shaliapin live-esinemine poodiumil.

 

Moskvasse  Mercedes-Fashion Week’ile osalema jõudis Anna Peterburist kus toimus rahvusvaheline moenädal International Kids Fashion Week ning paari päeva pärast suundus ta edasi Bucharesti rahvusvahelisele projektile "IT Girls- Miss Global" kus viibib hetkel kahe teise Star Kids Agnecy modelliga.

 

Kiire graafik ja palju sündmusi ei takista tüdruku õppetööd Tallinna prestiižses keskkoolis. Noor esineja on jõudnud võita auhindu mitmetel talendivõistlustel ning osaleda paljudel moe-show'del ja fotosessioonidel. Star Kids produtsent Ireni Erbi peab tüdruku tugevaks küljeks tema energiat ning armastust elu, lava ja oma ema vastu. Järgmisel aastal liitub Anna Eesti tiimiga rahvusvahelisel lavakunstide olümpiaadil WCOPA 2018 World Arts Korporatsioonilt ning peab kinnitama produtsendi usaldust juba Hollywoodi laval.

 

 

Loe www.gloss.ee uudiseid! (vene keele)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Baltic Kids Fashion Cruise - дополнительный кастинг моделей до 15.07!

June 28, 2018

1/8
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

By Star Kids Agency 2018. All rights reserved.