Alexandra Polteva ready for World Rising Stars 2018 awards

January 22, 2018

         Gruusia pealinnas Tbilisis toimub 24.01-29.01.2018 World Rising Stars 2018 rahvusvaheliste preemite jagamine. Niii alustvad tähed, kui kogenud võitjad showäri, moeäri, filmi- ja spordivaldkondadest veedevad mitu huvitavat päeva koos ning saavad 28. jaanuari galaõhtul autasustatud professionaalsete saavutuste eest.

 

 

 

 

         Meie riiki esindab Tbilisis 13-aastane Alexandra Polteva Tartust. Alexandra õpib 7. klassis ning on Eesti laste modelliagentuuri Star Kids põhikoosseisu modell. Talle meeldib veeta aega oma perega, ta mängib hea meelega väikse vennaga, joonistab, vaatab filme ning loeb Sherlock Holmes'i inglise keeles. Edukas õppetöö Alustava Tähe Koolis avas talle uksi välismaa poodiumitele, mis sai tüdruku suureks kireks. Eelmise aasta lõpus peale Kids Vogue Runway Model 2017 eesti eelvooru esines ta Moscow Fashion Week moenädalal, kus produtsendid kohe märkasid tüdruku võlu, välimust ning potentsiaali. Edasi tuli Baltimaade laste moemaailma tähtsaim sündmus L'Officiel Winter Fairytale 2017 - moeball, mida korraldab  Riias juba mitu aastat L'Officiel ajakiri. Alexandra edukalt astus poodiumile  Monnalisa, Daze Kids New-York ja Billieblush uutes kollektsioonides. Küsimusele, mis meeldib Alexandrale moemaailmas kõige rohkem, vastab ta otse ja ausalt: "Tähelepanu!". Ning selgitab: "See on nii põnev, kui ma olen poodumil või piltidel, siis inimesed on hõivatud ju mitte enda oma asjadega, vaid tähelepanuga minu poole."

 

 

 

         Tulevikus Alexandra näeb end psühholoogia teaduskonna üliõpilasena ning lemmiktegevusena tahab aidata inimesi psühhoterapeudina. Samas tahab olla mitmekülgne ning ära kasutada karjääri võimalusi moemaailmas. Soovime talle palju edu World Rising Stars projekti laval!

 

     Jälgida igapäevaseid uudiseid Tbilisist ning toetada Eesti esindajat saab tema ametlikul instagram-lehel: @alexandra_starkids

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Baltic Kids Fashion Cruise - дополнительный кастинг моделей до 15.07!

June 28, 2018

1/8
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

By Star Kids Agency 2018. All rights reserved.