top of page

Alexandra Polteva - Best Model at World Rising Stars 2018

24.-29. jaanuaril toimus Thbilisis World Rising Stars 2018 rahvusvaheliste preemiate jagamine kus show- , moe-, filmiäri ja spordivaldkonna alustvad tähed ning kogenud võitjad said mitme koos veedetud päeva jooksul autasustatud oma professionaalsete saavutuste eest.

Meie riiki esindas 13-aastane Alexandra Polteva Tartust. Edukas õppetöö Alustava Tähe Koolis avas talle uksed välismaa poodiumitele, mis sai tüdrukule suureks kireks. Kids Vogue Runway Model 2017 eesti eelvooru järel esines ta eelmise aasta lõpus Moscow Fashion Week moenädalal kus tüdruku võlu, välimust ning potentsiaali produtsentide poolt koheselt märgati. Edasi tuli Baltimaade laste moemaailma tähtsaim sündmus L'Officiel Winter Fairytale 2017 - moeball mida L'Officiel ajakiri Riias juba mitmendat aastat korraldab. Alexandra astus edukalt poodiumile uutes Monnalisa, Daze Kids New-York ja Billieblush kollektsioonides.

Galaõhtul 28. jaanuaril toimus nominentide autasustamine. Alexandra sai väga edukalt hakkama nii poodiumil kui fotomodellina ning sai oma vanusekategoorias autasustatud «Best Model of the Year» tiitliga.

Tulevikus näeb Alexandra end psühholoogiateaduskonna üliõpilasena kelle lemmiktegevuseks on aidata inimesi psühhoterapeudina. Samas tahab ta olla mitmekülgne ning kasutada ära karjäärivõimalusi moemaailmas. Alexandra saavutusi saab jälgida tema ametlikul instagrammi-lehel: @alexandra_starkids

Foto - Mikhail Yekim.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page