top of page

Casting rahvusvahelisele moenädalale Pariisis!

Pariisi nimetamine rahvusvaheliseks moepealinnaks ei üllata tänapäeval kedagi. Kaks korda aastas saab Prantsusmaa pealinnast moemaailma Olümpos kus moemajad võistlevad poodiumil parimate disainilahenduste eest ning showäri staarid demonstreerivad oma stiili ka väljaspool poodiumeid. Loomulikult unistab iga modell sõltumata vanusest sellest, et teha kordki elus moeshow just Pariisis!

Meil on suur rõõm jagada häid uudiseid: Pariisi rahvusvahelise moenädala poodiumile astumise võimaluse saavad sel aastal esmakordselt ka välismaa agentuuride modellid. Noorte modellide (4-15 a) valimise eest vastutab Star Kids Agency.

Hispaania ja Monaco kollektsioonide moeshow'd toimuvad Pariisis 29. ja 30. septembril. Produtsendid ja brändide esindajad otsustavad iga kandidaadi kohta millise kollektsiooniga ta parimal moel sobib. Me arvestame poiste ja tüdrukutega kes omavad häid modellikõndimise oskusi ning kogemusi moeshowdelt. Lapsed peavad olema ka distsiplineeritud ning tundma etiketti.

Kuni 10 modelli valitakse lookbook'i pildistamisele Pariisis moeshowle järgneval päeval.

Kollektsioonides tulevad esitamisele ka "family look" komplektid kus täiskasvanu ja laps astuvad poodiumile koos. Sellisel juhul arvestame ka saledate emade ja ja vanemate õededega kui nende ja lapse välimuse vaheline sarnasus on hästi näha.

Kui ema või vanem õde kinnitatakse kollektsioonidesse antakse talle tasuta poseerimise ja modellikõndimise mesitriklassi tunde, et ta oleks valmis poodiumile astuma. Edukad tulemused modellikõndimise väljaõppes on moenädalal osalemiseks kohustuslikud.

Kandideerimiseks kirjutage oma linna Star Kids e-mailile või ireni@starkids.ee, teemaks nimetage "Casting Paris".

Teiste riikide modellid võivad saata meile päringu antud castingu esindaja kohta nende piirkonnas.

Uued tulijad kellele ei ole oskusi ega kogemusi võivad kandideerida agentuuri liikmeks saamiseks ning eduka sisseastumise puhul alustada ettevalmistusi järgmise aasta moenädalateks!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page