top of page

L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2016 - talvine finaal on toimunud!

20. novembril 2016 toimus L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2016 talvine finaal-show! Konkursil osalesid 65 poisse ja tüdrukuid vanuses 4 – 13 a, kellele meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja fotokaamera ees ning kes soovivad omandada/arendada lava- ja modellioskusi.

Parimatest parimad, 30 alustavat lapsmodelli said kutseid et osaleda rahvusvahelistel moeshow'del Riias - L'OFFICIEL Winter Fairy Tale 2016 sündmuse raames!

Aga nagu igas Star Kids Agency projektis, kaotajaid siin ei olnud: igal osalejal aitas konkurss saada natuke julgemaks, õnnelikumaks ja enesekindlamaks, samuti toob palju uusi sõpru, ilusaid pilte ja kingitusi!

Vaadake pildigaleriid!

Et osaleda järgmisel konkursil L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2017 saatke e-mail model@starkids.ee 5 pilti lapsest, piltide juurde märkige lapse nimi, perekonnanimi, vanus, lavakogemused, kui on olemas, ja Teie kontakttelefon. Sobilikud kandidaadid kutsutakse castingule.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page