top of page

L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2016 - talvine finaal on toimunud!

20. novembril 2016 toimus L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2016 talvine finaal-show! Konkursil osalesid 65 poisse ja tüdrukuid vanuses 4 – 13 a, kellele meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja fotokaamera ees ning kes soovivad omandada/arendada lava- ja modellioskusi.

Parimatest parimad, 30 alustavat lapsmodelli said kutseid et osaleda rahvusvahelistel moeshow'del Riias - L'OFFICIEL Winter Fairy Tale 2016 sündmuse raames!

Aga nagu igas Star Kids Agency projektis, kaotajaid siin ei olnud: igal osalejal aitas konkurss saada natuke julgemaks, õnnelikumaks ja enesekindlamaks, samuti toob palju uusi sõpru, ilusaid pilte ja kingitusi!

Vaadake pildigaleriid!

Noorema vanuserühma 4-7 moeshow'de täisgalerii

Keskmise vanuserühma 8-10 moeshow'de täisgalerii

Vanema vanuserühma 11-13 moeshow'de täisgalerii

Et osaleda järgmisel konkursil L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2017 saatke e-mail model@starkids.ee 5 pilti lapsest, piltide juurde märkige lapse nimi, perekonnanimi, vanus, lavakogemused, kui on olemas, ja Teie kontakttelefon. Sobilikud kandidaadid kutsutakse castingule.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page