top of page

Lisacasting Estet Fashion Week 2017 moe-show'dele (Moskva)

Lisacasting lastele ja noorukitele vanuses 5-17 a. osalemiseks moe-show'del Moskvas - Estet Fashion Week 2017 moenädala raames: Eestist saavad valituks veel 2 poissi ja 2 tüdrukut. Poisid esinevad 17. novembril ning tüdrukud 18. novembril.

Moe-show'd toimub 17. ja 18. novembril Moskvas paljude pressiesindejatega ja Venemaa tähtedega külaliste seas. Meik, soeng, riietuse proov, show lavastus ja muu vajalik ettevalmistus Moskvas toimub samal päeval hommikust õhtuni. Modell esineb selle brändi/disaineri moe-show'l, kelle jaoks tema tüüp on sobilik ning kes kinnitab teda eelnevalt oma kollektsiooni näitamiseks.

Kandideerimisel eelis on Star Kids põhimodellidel ning lastel eduka kogemusega meie konkurssidel ja meistriklassi tundides. Võimaluse saavad ka uued näod, kui modellikõndimise ja poseerimise väljaõppe püüdlus on kompenseeritud potentsiaaliga, suure sooviga ning kiire õppijaloomuga.

Saamaks kutset live-castingule, tuleb saata taotlus e-mailile casting@starkids.ee teemaga «Estet Fashion Week», lisades info ja 5 pilti lapsest ning lapsevanema kontakttelefon. Lisacasting kestab 28. oktobrini.

ESTET FASHION WEEK - april 2017 - promo

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page