top of page

Alexandra Polteva ready for World Rising Stars 2018 awards

Gruusia pealinnas Tbilisis toimub 24.01-29.01.2018 World Rising Stars 2018 rahvusvaheliste preemite jagamine. Niii alustvad tähed, kui kogenud võitjad showäri, moeäri, filmi- ja spordivaldkondadest veedevad mitu huvitavat päeva koos ning saavad 28. jaanuari galaõhtul autasustatud professionaalsete saavutuste eest.

Meie riiki esindab Tbilisis 13-aastane Alexandra Polteva Tartust. Alexandra õpib 7. klassis ning on Eesti laste modelliagentuuri Star Kids põhikoosseisu modell. Talle meeldib veeta aega oma perega, ta mängib hea meelega väikse vennaga, joonistab, vaatab filme ning loeb Sherlock Holmes'i inglise keeles. Edukas õppetöö Alustava Tähe Koolis avas talle uksi välismaa poodiumitele, mis sai tüdruku suureks kireks. Eelmise aasta lõpus peale Kids Vogue Runway Model 2017 eesti eelvooru esines ta Moscow Fashion Week moenädalal, kus produtsendid kohe märkasid tüdruku võlu, välimust ning potentsiaali. Edasi tuli Baltimaade laste moemaailma tähtsaim sündmus L'Officiel Winter Fairytale 2017 - moeball, mida korraldab Riias juba mitu aastat L'Officiel ajakiri. Alexandra edukalt astus poodiumile Monnalisa, Daze Kids New-York ja Billieblush uutes kollektsioonides. Küsimusele, mis meeldib Alexandrale moemaailmas kõige rohkem, vastab ta otse ja ausalt: "Tähelepanu!". Ning selgitab: "See on nii põnev, kui ma olen poodumil või piltidel, siis inimesed on hõivatud ju mitte enda oma asjadega, vaid tähelepanuga minu poole."

Tulevikus Alexandra näeb end psühholoogia teaduskonna üliõpilasena ning lemmiktegevusena tahab aidata inimesi psühhoterapeudina. Samas tahab olla mitmekülgne ning ära kasutada karjääri võimalusi moemaailmas. Soovime talle palju edu World Rising Stars projekti laval!

Jälgida igapäevaseid uudiseid Tbilisist ning toetada Eesti esindajat saab tema ametlikul instagram-lehel: @alexandra_starkids

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page