top of page

Star Kids avamine ja casting Tartus!

Meil on tõesti hea meel näha Star Kids põhimodellide hulgas ja Star Kids projektide finaalides lapsi erinevatest linnadest. Mitme aastaga oleme leidnud palju säravaid ja andekaid nägusi üle kogu Eesti, ning aitame nende unistuste täitmisel.

Nende hulgas on 4-aastane Jette Unt Tartust, kes tegi esimesed kindlad sammud poodiumil näidates maailma brändide kollektsioone L'Officiel moekruiisil Riia-Stockholm-Riia. Sealgi esines ka tubli 6-aastane Johanna Patlep Valgast. Erik Enno Rand (11) jõudis nii maailma ajakirja L'Officiel moekruiisile, kui ka võttis edukalt osa

International Kids Fashion Week 2017 moenädalast Peterburis ning praegu valmistab end ette, et esindada Eestit rahvusvahelisel lapsmodellide konkursil Top Child Model of the Planet 2017.

Nüüd aga rõõmsad uudised kõigile Tartu ja Lõuna-Eesti elanikele! Kuna soove on palju, alustame Star Kids tegevust ja esimest castingut ka Tartus!

Ireni Erbi assistendiks ning Tartu osakonna administraatoriks saab Miss Summer Estonia 2013 kaanetüdruk Kristiina Nikolajeva.

28.05.2017 kell 15:00 toimus Tartus esimene live-casting uutele nägudele.

Tartu osakonna ametlik avamispidu ja teine casting toimuvad juulikuus.

Tartu castingutele on oodatud poisid ja tüdrukud vanuses 5-13 a, kes soovivad leida oma teed põneva moemaailma, unistavad olla tähelepanu keskpunktis ning särada kõrgmoe poodiumitel.

Kandideerimiseks on vaja saata 5 pilti ja info lapsest ning lapsevanema telefoninumber e-mailile tartu@starkids.ee, teemaks tuleb märkida "Alustava Tähe Kool - Tartu casting".

NB! Star Cafe's toimuvale castingule oodatakse lapsi ja lapsevanemaid ainult peale isikliku kutse saamist.

Edukad kandidaadid saavad suve jooksul ettevalmistuskoolitusi Tallinnas, ning jätkavad oma arengut septembris juba Tartus (loe lähemalt). Parimad uued näod saavad liituda Star Kids tiimiga rahvusvahelisel laste moenädalal IKFW 2017, mis toimub oktoobris Peterburis (loe lähemalt).

Kohtumiseni!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page