top of page

Casting: LME 2017 - Journey to Hollywood!

Juba seitsmendat aastat me viime läbi konkurssi Little Miss Estonia & Little Mister Estonia, mis aitab valida parimaid Eesti esindajaid suurimate rahvusvaheliste konkursside jaoks.

Eelmisel aastal saavutas Maria Vetstomova võidu konkursil Little Miss Estonia 2016 ja suundus esindama Eestit maailmafinaalis Kreekas, kust jõudis koju tagasi Teen Miss World 2016 tiitli võiduga. Siit algasid paljud fotosessioonid ja moe- show'd, Maria astus välismaa moenädalate poodiumiltele, sattus moeajakirja L'Officiel lehtedele ja elas üle mitmeid värvilisi sündmusi, mille seas on teine rahvusvaheline võit Miss Teen Galaxy 2017. Selle aasta konkurss on eriline, sest selle teemaks on "Journey to Hollywood": me alustame uute nägude otsingut, kes saavad mitte ainult korrata Maria edu, vaid vallutada Ameerikat ja Hollywood'i!

Nüüdsest Star Kids Agency ja produktsioonifirma Magic Monday Production on maailma suurimal lavakunsti olümpiaadi rahvusdirektor Eestis, mille korraldajaks on Hollywood'i korporatsioon Worldstars.

Little Miss Estonia 2017 & Little Mister Estonia 2017 show finaal toimub 6. augustil Tallinnas. Kandideerida võivad säravad poisid ja tüdrukud vanuses 5-12 aastat, kes armastavad publiku tähelepanu, unistavad kuulsaks saamisest ja oma talenti tunnistamisest. Vajalikuks kriteeriumiks on lemmiktegevus, mida saab näidata talendivoorus: - modellindus - koreograafia - laulmine - näitlemine

- iluvõimlemine/akrobaatika - originaalne žanr Castingule kutse saamiseks on vaja saata 5 pilti (ei pea olema professionaalsed) e-mailile LME@starkids.ee, märkides kirja teemaks "Casting LME 2017", ning kirjutades lapse nimi, perekonnanimi, vanus, huvid ja talentid, lapsevanema telefoni number. Tiitlite võitjad saavad esindada Eestit kahel suurejoonelisel maailmakonkurssil: Selle aasta septembris suurimal laste konkurss-festivalil Little Miss & Mister United World 2017, Kreekas (Little Miss World festivali uus nimetus peale rebranding'ut). Võitjad saavad esineda "International model" või "Rahvusvaheline talent" kategoorias oma valikul.

Juulis 2018 Los-Angeles linnas toimuval lavakunsti olümpiaadil WCOPA - World Championship of Performing Arts. Kategooria valiku võimalus jääb samuti oma talentile osutavaks.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page