top of page

International Kids Fashion Week - casting for Spring 2019!

Jaanuaris meil on edukalt toimus rahvusvaheline project Baltic Fashion Fairy Tale 2019 - jälgi instagrammist @baltic_fashion_fairytale ! Ja nüüd me valmistame ette, et sõita Baltimaa modellide tiimiga Pereburi peamisele rahvusvahelise laste moenädalale - International Kids Fashion Week 2019!

Juba neli hooaega järjest Eesti lapsed - Star Kids põhikoosseisu modellid - saavad selle tähtsa sündmuse osaks!




Järgmine viies hooaeg toimub 25.03-31.03.2019 ning Baltimaa lapsmodellide valiku eest jätkuvalt vastutab moenädala poolt akrediteeritud agentuur Star Kids Baltic.


Eelis on Star Kids põhikoosseisu lastel (Alustava Tähe Kool) ning Star Kids Agency projektide osalejatel, kes omavad kõndimis- ja poseerimisoskusi.


Võimaluse saavad ka uued näod, kell modellikõndimise ja poseerimise väljaõppe puudumist kompenseerib nende potentsiaal, suur soov ning kiire õppija loomus. Sellel hooajal esimest korda me viime läbi tasuta ettevalmistust (kõndimise ja poseerimise meistriklassi tunde) uutele nägudele, kes saavad valituks castingu alusel.





























Kokku Eestist, Lätist, Leedust ja Soomest moenädalale võib saada valituks kuni 25 last.


Sel hooajal toimub samuti esimest korda International Teen Fashion Day - moeetenduste päev, kust võtavad oosa teismelised modellid pikkusega 160 kuni 190 cm!






​Kandideerimiseks on vaja saata 5 fotot ja info lapse kohta (mainides tema lavakogemust), samuti lapsevanema telefoninumbrit e-mailile casting@starkids.ee teemaga "International Kids Fashion Week 2019". Sobivad kandidaadid saavad castingu ja osalemise lisainfot.



NB! Baltimaalt valitud lapsmodellid peavad viibima Peterburis miinimum 3 päeva, 27.03 kuni 29.03.

Vaadake pildigaleriid Star Kids osalemisest sügisel 2017 ning kevadel 2018!

Jälgige rohkem igapäevaseid uudiseid instagram-lehelt @starkids_agency

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page