top of page

L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2017 - casting finaali!

Star Kids Agency jätkab projektiga 4 – 13aastastele lastele, kus on ühendatud nii uute nägude otsing kui suurejooneline moepidu!

Lapsmodellide konkurss L'OFFICIEL KIDS TOPMODEL ESTONIA toimub kaks korda aastat ning annab Eesti lastele võimalust saada rahvusvahelisele poodiumile. Esimese finaali parimad pääsevad L'Officiel Kids Fashion Cruise moe-show'dele Riia-Stockholm-Riia kruiisil maikuus ning teise finaali parimad pääseva Riia moesündmusele Talvine Muinasjutt L'Officiel detsembrikuus.

Kandideerima on oodatud poisid ja tüdrukud vanuses 4 – 13 a, kellele meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja fotokaamera ees ning kes soovivad omandada/arendada lava- ja modellioskusi. Eelnev modellikogemus ei ole kandideerimiseks kohustuslik. Finalistid, kel ei ole kogemusi, saavad fotoposeerimise praktikat ametliku galerii loomisel ning saavad võimaluse õppida modellikõndimise aluseid rahvusvaheliste standardite järgi meie meistriklassi tunnis ettevalmistuse raames.

Möödunud aasta suvine finaal-show toimus 3. augustil (vaata galeriid) ning selle tulemusena osalesid parimatest parimad ühes ilusamal ja stiilsemal lastele mõeldud sündmusel – kolmepäevasel merekruiisil Riia-Stockholm-Riia L'Officiel Kids Fashion Cruise 2016, mille jooksul muutus praam Isabelle rahvusvaheliste brändide poodiumiks. (loe lähemalt).

Nüüd on aeg alustada L'OFFICIEL KIDS TOPMODEL ESTONIA 2017 eelvooruga !

Eelvoorus osalemiseks on vaja saata e-mailile model@starkids.ee 5 pilti lapsest, piltide juurde märkige lapse nimi, perekonnanimi, vanus, lavakogemused, kui on olemas, ja Teie kontakttelefon. Sobilikud kandidaadid kutsutakse live-castingule.

Kuni 60 parimat last, kes pääsevad finaali castingute alusel, esinevad kolmes vanuserühmas: 4 - 7, 8 – 10 ja 11 – 13 a. L'OFFICIEL KIDS TOPMODEL ESTONIA 2016 suvine finaal-show toimub 8. aprillil 2017 Tallinnas, itaalia restoranis Massimo, moe-show'd ja poseerimisoskusi hindavad ilu- ja moevaldkonna professionaalid ning avaliku elu tegelased.

Kõige edukamad finalistid saavad kutse maikuu alguses toimuvale L'Officiel moekruiisile (Riia-Stockholm-Riia), mille jooksul Tallink'i laev muutub moe-show'de poodiumiks rahvusvaheliste brändide ja lapsmodellide osalemisega.

Nagu igas Star Kids Agency projektis, kaotajaid siin ei tule: igal osalejal aitab konkurss saada natuke julgemaks, õnnelikumaks ja enesekindlamaks, samuti toob palju uusi sõpru, ilusaid pilte ja kingitusi! Vaatamata konkursi tulemustele, valib Star Kids tiim välja andekad lapsed, kes võivad alustada õppetööd Alustava Tähe Koolis ilma castinguta (loe lähemalt ) ning astuda veel üks samm oma unistuste ja tulevaste võitude suunas.

Konkursi igapäevaseid uudiseid jälgige Star Kids Agency ametlikult facebooki-lehelt.

Vaadake L’OFFICIEL KIDS FASHION CRUISE 2016 videot meie suvise finaali võitjatest poodiumil!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page